مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی

سلام. وقت بخیر. همسر من 3 سال پیش به دلیل چند چک برگشتی شکایت داشتن و ممنوع الخروج شده بودن. خداروشکر مبالغ چک ها پرداخت و مشکل حل شد. به تازگی برای تمدید پاسپورت اقدام کرده اند و پاسپورت هم به دستشان رسیده آیا ممکن هست همچنان ممنوع الخروج باشند؟!

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً به محض تسویه حساب و رضایت شاکیان باید نسبت به رفع ممنوع الخروجی اقدام گردیده باشد لذا جهت اطلاعات بیشتر می توانید از طریق اداره گذرنامه ویاشعبه دادگاه مربوطه پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر برای اطمینان از اداره گذرنامه استعلام بکیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه سوال بفرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست رفع ممنوع الخروجی را مطرح نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه سوال بفرمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
علی الاصول خیر از طریق ادره گذرنامه نیز پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما بایستی نسبت به رفع ممنوع الخروجی اقدام نمایید.به اداره گذرنامه مراجعه نماییدالبته در خصوص چک واسناد تجاری ممکن است از طریق اداره ثبت اقدام شده باشد که می توانید جهت استعلام ا طریق سامانه اداره ثبت نیز استعلام فرمایید.