مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی یا از کار افتادگی

سلام من سرباز سپاه نیرو دریایی بودم در حین خدمت سرپست بودم از زاغه مهمات سه و نیم متری افتادم پایین با اسلحه بدلیل گرد و خاک شدید و مفصل زانوم و مینیسک و رباط پام و دو مهره کمرم اسیب دیده عمل هم کردم مفصل زانوم رو ولی بعد از هشت ماه هنوز خوب نشده هرجا هم میرم با این حالم کار بهم نمیدن ایا میتونم جانبازی بگیرم خدمتم سال 96 بوده و سال 98 تموم شده حتی هزینه عملمم ازاد حساب کردن موندم چیکار کنم لطفا اگه میشه راهنماییم کنید باتشکر

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام بله درصورتی که تقصیر حادثه ازسوی شما نبوده باشد میتوانید غرامت بگیرید وپرونده جانبازی هم تشکیل و پیگیری کنید