مشاوره حقوقی رایگان - قطع درخت گردو

باغ ما ویکی از بستگان کنار یکدیگر است او به بهانه درست کردن راهی ماشین رو وعریض برای باغش وارد حریم باغ ماشده و یک درخت گردو که هر ساله میوه میدهد را قطع کرده ومحل استراحتگاه ما را نیز تخریب کرده است اگر شکایت کنیم مجازاتش چیست

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ورود به حریم خصوصی افراد و تخریب اموال جرم است. لیکن مجازات را قاضی با اوضاع واحوال و محتویات پرونده تعیین می نماید .