مشاوره حقوقی رایگان - قطع درخت توسط همسایه

سلام
همسایه برای ساخت ملک خودش اجازه گرفته شاخه های مزاحم درخت گردو 40 ساله واقع در ملک من رو که وارد ملک اون شده بزنه ، بدون اجازه تنه درخت رو قطع کرده و تنه درخت رو هم با خودش برده ، میخواستم بدونم برای داد خواهی باید به کجا مراجعه کنم واینکه مجازات این کار چیه ؟ ممنون

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت کنید چون بدون اجازه و در ملک شما بوده از طریق دفاتر قضایی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت تخریب مطرح کنید