مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه زوج

سلام خداقوت
برای دادگاه اگر خانم سیاهه ارائه دهد که همسرش امضاء کرده که وسایل متعلق به اوست ، اما مرد فاکتور ارائه دهد که چند قلم را خودش خریده ،آیا وسایلی که مرد خریداری کرده را می تواند بگیرد. با سپاس از شما

پاسخ ها :

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید رجوع از هبه با ارائه فاکتور نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که اقلام خریداری شده داخل در سیاهه بوده و بعنوان جهیزیه خریداری شده است خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه معمولاً براساس لیست جهیزیه اظهارنظر می کند.
می توانید با ارائه فاکتور دفاعیات خود را مطرح کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام نیاز به وکیل دارید برای اثبات

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر سیاهه جهیزیه توسط زوج امضا شده باشد تمام وسایل ذکر شده در سیاهه جز جهیزیه محسوب خواهد شد ولی زوج میتواند دفاع نماید