مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف پول مستاجر پس از مزایده ملک توسط بانک و تملک ملک توسط بانک

با سلام
یک آپارتمان 20 واحدی هستیم 15 واحد توسط مالک فروخته شده 5 واحد هم مستاجر خود سازنده یا مالک هستیم
مالک سند مادر ملک را در رهن بانک گذاشته بود و 2 میلیارد وام گرفته بود قسط هاشو پرداخت نکرد بانک ملک را به مزایده برد به ارزش 11 میلیارد تومان...... حالا سئوال اینه چقدر زمان میبره بانک وضعیت 20 واحد را تعیین تکلیف کند؟ و در نهایت تکلیف پول رهن مستاجر چی میشه ؟ بانک پول مارو میده ؟
اظهارنامه قبلا زدم .... آیا تو این شرایط باید دادخواست بر علیه مالک تنظیم کنم؟ یا اینکه بانک پول منو میده بعد مارو بیرون میندازه....
یک دنیا ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

یک وکیل

بانک طلب خودش را طبق مقررات با فروش ملک وصول میکند و شما جز توافق با بانک کار دیگری نمیتوانید بکنید