مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت بخاطر صدای آهنگ

مدتی هست که مغازه ی سر کوچه ساعت 12 به بعد شب آهنگ با صدای بلند پلی میکنن و حتی تا سافت 3 ، 3و نیم صبح هم ادامه داشته و باعث سلب آرامش ما شده و حتی نمیتونیم که راحت بخوابیم. میخواستم بدونم چیکار باید کنم؟ میشه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

مهدي  داودي

مهدي داودي :

پیشنهاد می گردد با ارسال اظهارنامه درخواست خود را مطرح کنید، در صورت عدم اثرگذاری با تنظیم استشهادی ی محلی نسبت به طرح شکایت مزاحمت اقدام کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
می توانید بدوا از طریق کلانتری اقدام نماییدتا تذکر دهند
تحت عنوان مزاحمت شکایت نمایید و استشهادیه و صورتجلسه کلانتری را هم ضمیمه نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت نمایید
بدوا با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه اخذ کنید سپس اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول استشهادیه بعد تماس با 110 بعد شکایت به اتحادیه مربوطه بعد به دادسرا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با 110 تماس بگیرید و موضوع را صورتجلسه کنید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شکایت کیفری مزاحمت مطرح کنید البته بهتر است قبل این موضوع تذکر دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در زمان مزاحمت بهذپلیس 110 تماس بگیرید تا صورتجلسه تنظیم نماید . در صورت ادامه به دادسرا شکایت نمایید .