مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تقسیم ارث ملک مسکونی

باسلام
اینجانب برادری دارم که از قید حیات رفت که پدر و مادرم در قید حیات هستند داری دو همسر و 1پسر و 9 دختر می باشد
1-نحوه تقسیم خانه مسکونی که قیمت ان 600 میلیون تومن بین انها چگونه است.
2-پدر من 2سال بعد از فوت برادرم از قید حیات رفت.
3-سهم بچه های زیر 18 سال چگونه داده میشود.
4-برادرشان میتواند بعد از رفتن مادرشان به خانه پدری درخواست حضانتشان را بکند

پاسخ ها :

یک وکیل

در انحصار وراثت نحوه تقسیم ارث بیان شده است. سهم وارث پس از فوت به وراث خودش میرسد. اگر وراث در خصوص تقسیم طبق قانون توافق کنند طبق همان عمل میشود وگرنه باید از طریق دادگاه انجام شود