مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه

سلام .وقت بخیر.قبل سال از دادگاه باهام تماس گرفتن وگفتن ششم فروردین دادگاه دارم. برام مشکلی پیش اومد ونتونستم برم .سوالم اینه آیا ممکنه کسی رو با تماس تلفنی به دادگاه احضار کنن واگه جواب مثبته الان که نتونستم برم چه اتفاقی میفته. ضمنا من ساکن اصفهانم و از دادگاه تهران احضار شدم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. احضار تلفنی نداریم و می بایست کتبی احضار صورت گیرد در حال حاضر از طریق پیامک سامانه ثنا