مشاوره حقوقی رایگان - حضور در دادگاه

سلام.
دادخواست داده ام شورای حل اختلاف و ابلاغ حضور آمده برای طرفین برای چند روز دیگر لیکن بعلت سرما خوردگی نمیتوانم حاضر شوم در شورا حال راه حل چیست؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

لایحه ای به شورا ارایه کنید و درخواست تغییر زمان را بخواهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با سلام-بله اصحاب دعوا می توانند جلسه دادرسی را برای یک بار به تاخیر اندازند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید لایحه ارسال کنید و یا وکیل معرفی کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی لایحه ارسال کنید. سعی کنید حتما حاضر شوید چون در صورت عدم حضور شما، طرف مقابل به دعوی شما ایراد می گیرد و دادخواست شما باطل می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید در جلسه حاضر بشید
یا اینکه لایحه ارسال کنید و اصل مدارک خود را تحویل کسی بدید تا به شعبه ارائه بده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می توانید اقدام به ارسال لایحه دفاعیه کنید . همچنین می توانید وکیل اخذ کنید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام. بهتر است در جلسه حضور داشته باشید، در غیر این صورت میتوانید لایحه بفرستید یا وکیل بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است لایحه تخصصی تنظیم گردد و یا وکیل دادگستری اختیار نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه همراه با مستندات خود ارائه دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بهتر است حاضر شوید یا لایحه دهید و یا وکیل از جانب شما حضورداشته باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لایحه ای به شورا ارسال نمائید و درخواست تمدید جلسه را به وقتی دیگر داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام عذر خود را رسما طی یک لایحه اعلام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق ثنا لایحه دفاعیه بفرست و گواهی پزش پیوست کن

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است در شورا حاضر شوید . اگر برای صلح و سازش به شورا ارجاع شده حضور یا عدم حضور شما تاثیری ندارد ولی اگر برای رسیدگی به شما ابلاغ وقت شده حاضر شوید بهتر است .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

زهرا سادات موسوی عادل

زهرا سادات موسوی عادل :

از طریق سامانه و دفاتر خدمات قضایی لایحه ای ارسال کنید و ضمن پاسخ تقاضای استمهال نمایید . مدارک پزشکی هم ضمیمه کنید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ای ارسال نمایید و دلیل خود را بفرمایید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

لایحه جهت تاخیر جلسه به لحاظ بیماری ارسال نمایید
اما بهتر است توسط،وکیل پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

لایحه از طریق دفاتر قضایی ارایه دهید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

لایحه به شورا ارسال نمایید

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

سلام میتوانید لایحه ارسال کنید در صورت عدم امکان حضور ?

یک وکیل :

با سلام در فرض سوال چنانچه جلسه تعیین شده اولین جلسه رسیدگی به موضوع پرونده باشد شما باید حتما حاضر شده واصل اسناد و مدارکی که بر مبنای آن دادخواست تقدیم نموده اید در جلسه به همراه داشته باشید و چنانچه بهبود نیافتید بهتر است وکالت به وکیل بدهید و ایشان به جای شما در جلسه رسیدگی حاضر شوند و اسناد را به ايشان تحویل نمایید تا به صورت تخصصی تر نیز از شما دفاع کنند .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

لایحه ارسال کنید و یا وکیل معرفی کنید

مریم گنجی

مریم گنجی :

قبل از روز مقرر لایحه دفاعیه تنظیم کنید
دلیل عدم حضور را هم قید کنید
و از طریق دفاتر قضایی برای ارسال به مرجع مربوطه به ثبت برسانید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال‌نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با ارائه نسخه پزشکی که مبنی بر نیار شما به استراحت باشد درخواست تجدید جلسه بدهید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام ضمن یک لایحه و گواهی پزشک از ، تجدید جلسه را بخواهید