مشاوره حقوقی رایگان - حکم منع تعقیب

منع تعقیب در تصرف عدوانی به چه معناست؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،منع تعقیب یعنی عمل متهم مجرمانه نیست یا عمل نسبت داده شده به متهم به طور کلی جرم است اما دلایل کافی برای مجرم بودن متهم وجود ندارد، دادسراقرار منع تعقیب صادر می کند،البته موارد دیگری نیز به جز این دو مورد کلی برای صدور این تصمیم و قرار وجود دارند از جمله فقدان عنصر معنوی جرم، عدم توجه اتهام به متهم، مسئله حقوقی باشد، شاکی در جرم خصوصی ذینفع نباشد و …

این قرار و یا همان تصمیم و رای، موجب خروج شکایت از جریان رسیدگی می شود و در واقع پیگیری اتهام متهم متوقف می شود و با صدور این قرار از ورود پرونده به دادگاه کیفری برای ادامه رسیدگی جلوگیری می شود.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بسته شدن پرونده.یاالله

یک وکیل

سلام. یعنی جرم تصرف عدوانی نسبت داده شده به متهم در دادسرا اثبات نگردیده است و از وی رفع اتهام شده است