مشاوره حقوقی رایگان - معافیت سربازی

سلام
پدر بنده پای راستش از کار افتادگی داره ( 40 درصد ) و عصب سیاتیک از کار افتاده . آیا احتمال معافیت برای بنده وجود دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شرایط معافیت بایدتوسط نظام وظیفه بررسی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر شامل حال شما نمی‌شود در ایین نامه پزکش نظام وظیفه آمده است پدر بیماری داشته باشد که زمین گیر باشد ولی با این تعریف شما که کردید که از وضعیت جسمانی پدر خود معافیت دائم شامل حال شما نمی‌شود ولی در یگان خدمتی و تقسیمات مربوطه ممکن است برای شما ارفاقی در نظر گرفته شود و در شهر خودتان خدمت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظام وظیفه می توانید موضوع را پیگیری کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات نظام وظیفه ملاک عمل است. به دفترچه اعزام به خدمت رجوع نمایید . آیا کفالت پدرتان را دارید یاخیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کمیسیون نظام وظیفه پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید حقوق بگیر نباشد کمیسیون پزشکی قانونی اورا از افتاده تشخیص داده باشد پسر دیگری نداشته باشد شما غیبت نداشته باشی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید درخواست بدهید و بیماری ایشان در کمیسیون پزشکی بررسی خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است