مشاوره حقوقی رایگان - گشت ارشاد

سلام خسته نباشید
منو دوست پسرم امروز تو پارک بودیم اون منو بوسید گشت اومد دوست پسرمو زد اما نه تعهد گرفت نه آدرسی پرسید ولی یکیشون گفت فیلم گرفتم ازشون خواستم بپرسم این نتیجش چی میشه شناسایی میکنن به خانواده اطلاع میدن یا خواستن بترسوننمون ؟
البته سنمون هم زیاد نبود هر دو 17 سالمونه

پاسخ ها :

سید روح اله قاضی

جناب آقای سید روح اله قاضی :

سلام
این موضوع ارتباط نامشروع و مجازات ان شلاق میباشد لکن باتوجه به توضیحات شما گویا قصد پیگیری وجود ندارد