مشاوره حقوقی رایگان - محل شعبه شکواییه

سلام مگه کسی از یکی شکایت میکنه محل دادگاه نباید تو منطقه کسی که ازش شکایت شده باشه ؟
از من شکایت شده ولی دادگاه تو محل زندگیه اونی ک ازم شکایت کرده اس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی به این موضوع را دارد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شکایت با تقدیم دادخواست حقوقی فرق دارد . مبهم سوال شده توضیح بیشتر ارائه فرمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر در خصوص جرایم دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌فرمایید شکواییه آن موضوع که شما می‌فرمایید دعاوی حقوقی می‌باشد نه دعوای کیفری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است.....