مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب و گرفتن وام

با سلام. همسرم بدلیل چک برگشتی حساب هایش مسدود شده و دادگاه پول را براش قسط بندی کرده الان بما میخوان وام فرزند آوری بدن که بدلیل مسدودی نمیتونیم از رو حساب شوهرم بگیریم میخواستم ببینم چه راهی هس که مادر بتونه وام رو بگیره و ب اسم اون بدن اینم بگم فرد شاکی به هیچ عنوان لاشه چک رو نمیده هیچ روشی نمیتونیم برای سوء اثرش انجام بدیم آیا با گرفتن حضانت یا سرپرستی میشه مادر بهش تعلق بگیره؟

پاسخ ها :

سید روح اله قاضی

جناب آقای سید روح اله قاضی :

سلام
در صورت واریز مبلغ وام به حساب امکان توقیف وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وام فرزند آوری را به مادر می دهند ربطی به مسدود بودن حساب شما ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بانک پیگیری کنید.
اگر بانک قبول کنه به حساب شما واریز کنه مشکل حل میشه در غیر اینصورت کاری نمیشه کرد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. لطفا به بانک مربوط مراجعه و شرایط را سوال نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بانک موضوع را پیگیری نمایید در صورتی که وام فرزند آوری را به شما بپردازند منعی ندارید اما اگر به حساب همسرتان وارز گردد نمی توانید اقدامی انجام دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سوال خود را گنگ و غیر شفاف مطرح کرده‌اید و حدس ما این است که یک سری نکات کلیدی را مد نظر نداشتید در هر حال بهتر است مشاوره هماهنگ کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قسط بندی شده باشد می‌بایست حساب باز شود