مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس

با سلام. یک سال و نیم است که در عقد هستیم و الان شش ماه است که با همسرم به مشکل خورده ام و میخواهم جدا شوم اما ایشان قبول نمیکنند و در ماه اول دادخواست عدم تمکین داده است و دادگاه زوج رو ملزم به تهیه مسکن و اثاث البیت و عروسی کرده است و رای اصلاحی نیز صادر شده. حالا زوج طی یک اظهارنامه عنوان کرده که مسکن و اثاث البیتشان اماده است و منتظر هماهنگی من برای عروسی هستند و اگر تمکین نکنم ناشزه ام و حق ازدواج مجدد را طلب میکند. اجراییه پرونده صادر شده اما هنوز به اجرای احکام نرسیده است. من باکره هستم. میخواهم بدانم آیا الان اگر بکارت خود را عنوان کنم میتوانم از حق حبس استفاده کنم؟ با توجه به اینکه من از روز اول به وکیل خودم گفته بودم که باکره هستم اما ایشان هیچ اشاره ای در دادگاه به این موضوع نداشته اند.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از وکیل خودتان بپرسید بهتر راهنمایی میکند چرا که در جریان همه امور شما هست

یک وکیل

باید به قاضی مربوطه موضوع را مطرح کنید ولی اگر حکم الزام به تمکین قطعی شده تنها میتوانید از اجرای آن خودداری کنید