مشاوره حقوقی رایگان - جعل مبلغ چک

با سلام پدرم مبلغ 40/000/000 میلیون ریال معادل 4 میلیون تومان به شخصی چک داده ولی قسمت حروف ان خالی مانده در روز معامله در بنگاه هیچ یک از افراد حاظر در بنگاه و پدرم متوجه این موضوع نشدند حتی گیرنه چک العان شخص مورد نطر مبلغ را به 400میلیون تومان تغییر داده و قسمت حروف ان را هم به همین مبلغ نوشته است میخواستم بپرسم میتواتیم از او به جرم جعل مبلغ چک شکایت کنیم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید لیکن نظر کارشناس یا کارشناسان رسمی ملاک است وقاضی بر اساس آن رای صادر خواهد نمود .