مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از چک

سلام. اینجانب چکی به مبلغ 200 هزار تومن کشیده بودم. ولی بعد از چندین ماه شخصی با من تماس گرفته و گفته چرا به حساب پول نیست و چک من رو دو میلیون کرده بودش و سو استفاده کرده از مبلغ. برای همین خاطر چک من برگشت خورده. چک دست به دست شده و شخصی که سو استفاده کرده رو نمیشناسم. الان باید چطوری ثابت کنم که این چک 200 هزار تومن بوده و از مبلغ چک سو استفاده شده . لطفا راهنمایی کنید. چک من برگشت خورده بخاطر این کار. این شخص تاکنون هیچ اقدامی هم نکرده. نه شکابت نه معرفی نه اقدامی عیله من باتشکر

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
هر الحاقی روی چک توسط دارنده چک مصداق جرم جعل و استفاده از سند مجعول است.
اگر جعلی روی چک انجام شده شما شکایت جعل و استفاده از سند مجعول انجام دهید.
مشخصات شخصی که چک را برگشت زده را از بانک بگیرید. در گواهی عدم پرداخت نوشته شده است.