مشاوره حقوقی رایگان - تعهد خدمتی

با عرض سلام و احترام
بنده 2 سال پیش در شرکتی مشغول کار شدم از من تعهد خدمتی 5 ساله گرفتن. آیا اگر الان بخوام بیرون بیام در حالی که شرکت مخالف هست ؛ فقط به میزان سفته ای که دادم باید خسارت پرداخت کنم یا می تونن از من مبلغ زیادی طلب کنن و ادعا کنن که این استعفا و عدم پایبندی من به تعهد ضرر زیادی به اونا زده؟
با تشکر

پاسخ ها :

استعفا از کار در صورت تعهد خدمتی استعفا از کار قبل از اتمام تعهد خسارت استعفا از کار استعفا