مشاوره حقوقی رایگان - برای جانبازی به کجا برم

سلام من پسرم 11ماه منطقه مرزی سومار خدمت کرد در حین دیدبانی شی نقره ای روی زمین پیدامیکنه شبیه پرچ بودبرمیداره متاسفانه تودستانش منفجرمیشه و سه تاازانگشتان دست چپ وبه طور کامل از دست دادوبینایی چشم سمت راست خود راهم متاسفانه در این حادثه ازدست داد.. فرمانده پادگان قول همکاری داده بودصورت سانحه رو هرچی حق بنویسه امازیرقولش زد وپسرم را به خودزنی تودادگاه کرمانشاه محکوم کردمن الان چیکاربایدبکنم توروخدا کمکم کنیدراهنمایی کنیدخواهش میکنم پسرم جوونه میخواست ازدواج کنه.. کم آوردم دیگه..

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید به حکم دادگاه در مهلت قانونی اعتراض نمایید .