مشاوره حقوقی رایگان - حقوق جانبازی یا ایثارگری و وام ازدواج دو برابری

سلام وقت بخیر
بنده در سال 94 در حین خدمت سربازی دچار سانحه تصادف شدم و دچار شکستگی دوبل ساق پای راست و شکستگی سر استخوان هیپ شدم که منجر به گذاشت اینترلاک(نوعی پلاتین) در ساق پای راست و تعویض مفصل مصنوعی هیپ پای راست گردید. کمیسیون پزشکی 10 نفره از تهران آمدند و 37 درصد برام زدند و همچینین بیمه و حقوق از کارافتادگی برام برقرار شد و معلول حین خدمت دائمی زدن برام
سوال1: آیا جانبازی یا ایثارگری و... یا تسهیلات مشابه به من تعلق میگیره؟
سوال 2: من الان ازدواج کردم و میخواستم بدونم میشه از مزایای وام دوبرابر ازدواج استفاده کنم یا شامل من نمیشه؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات حاکم در بنیاد جانبازان ملاک عمل است .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه پاسخ هر دو سوال شما خیر می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان ارگان پیگیری کنید تا در کمیسیون مربوطه بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود برای پیگیری دقیق‌تر موضوع، از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران موضوع را پیگیری بفرمائید تا از طریق این ارگان، به سوالات شما پاسخی مشخص داده شود.