مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام عرض ادب .
من به جرم اخلال در نظم عمومی و شرب خمر و عربده کشی و تبلیغ علیه نظام دستگیر شدم و دادسرا رفتیم حکم زندان داد و گفت فیش بزارم میتونم ازاد شم تا روز دادگاه من یک روز زندان رفتم قرنطینه و عکس و اثر انگشت گرفتن و فرداش ازاد شدم تا وقت دادگاهم نمیدونم کی هست
به نظر شما تکلیف بنده چی میشه حکم قاضی چیه و اینکه سوءپیشینه برای استخدام به مراکز دولتی مشکلی هست یا خیر؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص قاضی ملاک عمل است . اگر محکومیت قطعی حاصل شود سوپیشینه منظور می گردد