مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه ادارات دولتی

با سلام.ببخشید یه سوال داشتم لطفا کمک کنید .
من سال 96 به جرم تبلیغ علیه نظام یکسال حکم تعزیری گرفتم که به جریمه تبدیل شد پرداخت کردم...سوپیشینه از عدل ایران میگیرم فاقد سوپیشینه ام.الان در مرحله گزینش اداره دولتی ام.ایا ادارات دولتی سوپیشینه میگیرن یا سجل کیفری رو درخواست میکنن؟و اینکه اگر نفهمیدن آیا بهشون بگم یا مطلع نکنمشون...خیلی استرس دارم لطفا اگه اطلاع دقیق دارین کمک کنین که ادارات سو پیشینه موثر میخوان یا غیر موثر؟

پاسخ ها :

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. بسته به نوع اداره مورد نظر متفاوت است. اگر متوجه نشدند شما اطلاع ندهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان اینکه برای شما مشکلی ایجاد نماید وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول جرام موثر کیفری نیست نگران نباشید ولی به لحاظ اطلاعاتی و امنیتی ممکن است مشکلاتی ایجاد کند از لحاظ هسته گزینش بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی در دادراه با بنده تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

استعلام سوابق کیفری از طریق سایت عدل ایران ممکن است همان کفایت می‌کند