مشاوره حقوقی رایگان - اصلاحات اراضی

سلام قطعه زمینی از قدیم الایام که سبق تصرف اصلا مشخص نیست ؛در تصرف بوده بعد از فوت متصرف وراث بین خود تقسیم کردند بعد از گذشتن سی سال الان فهمیدند زمین مالکیت نسقی به نام شخص دیگری غیر از مورثشان دارد که از اربابان قدیم اصلاحات اراضی بوده است .آیا میتوانند درخواست صدور سند به نام خودشان کنند با توجه به اینکه مالک نسق فرد دیگری است وحتی اجاره نامه یا مدرک دیگری هم دردسترس ندارند ؟ایا بعد از اینکه مالک پیدا شد میتواند با همان نسق زمین متصرفی را حداقل 60الی 70سال در تصرف بوده از تصرف خارج نماید ؟ یا اجرت المثل زمان تصرف وراث را بگیرد؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. پس از اثبات مالکیت قانونی ، مالک می تواند احقاق حق نماید .