مشاوره حقوقی رایگان - پلاک فعال دارم

سلام بنده 17سال پیش یه پژو405مدل 72فروختم طرف یک میلیون بدهکاربودمنم سندنزدم الان نه شماره نه آدرسی هیچ چیزی ندارم کلیه مدارکاهم دستشه میخام ماشین ثبت نام کنم میگن نمیشه چکارکنم من قیدپولمم زدم نمیخام چطوری پیداش کنم بیادسندبزنه یااینکه چطوری ماشینوتوقیف کنم بیادتکلیفشوروشن کنه من یه ماشین ثبت نام کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به اداره راهنایی ورانندگی مراجعه تقاضای توقیف پلاک خودرو را ارایه دهید .