مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال دائم بخاطر نبود پست

سلام خسته نباشید بنده کارمند شرکتی بیمارستانی در شهرستان‌های حومه یک استان بودم و یکسال پیش با بخشنامه ایثارگران تبدیل وضعیت شدم و برای انتقالی دائم از شهرستان ب مرکز استان با فردی هم رشته و هم مدرک اقدام کردم اما دانشگاه علوم پزشکی عنوان می‌کند ک پست بنده ستاره دار هست و امکان انتقال دائم وجود ندارد و بنده مجبورم هرسه ماه جهت تمدید ماموریت اقدام کنم ک واقعا آزار دهنده است لطفا راهنمایی کنیدچطور میتونم انتقال دائم بگیرم با این مشکل و چ کاری انجام دهم با تشکر و احترام

پاسخ ها :

درخواست انتقالی دائم ایثارگران کارمند درخواست انتقالی دائم کارمند بدون پست انتقالی دائم کارمند انتقالی شغلی