مشاوره حقوقی رایگان - شاگرد

با سلام ما مقداری طلا به شاگرد مغازه دادیم تا طلا را به همکارمان تحویل دهد که در بین راه به گفته خودش طلا را گم میکند و از ترسش به مغازه برنمیگردد وفقط تلفن زد که این اتفاق افتاده با این حال ما شکایت کردیم ولی از ایشان نه چک و نه سفته ای داریم در صورت دستگیری چگونه به مال خود میرسیم ؟ در صورتی که هیچ اموالی ندارد

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به هرحال در استرداد مال مسئول است ، می تواند تقاضای اعسار دهد .