مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث از پدربزرگ

با سلام
پدربزرگ بنده فوت شده و 2 پسر و 1 دختر وراثش بودند . از وراث در حال حاضر فقط دختر که عمه من ميشود در قيد حياط است . سوال اين است که با توجه به اينکه 20 هکتار زمين کشاورزي سند خورده به اسم پدر بزرگم موجوده ميتوانم نسبت به گرفتن سهم الارث خودم اقدامي انجام دهم ؟
آيا اينکه مي گويند در صورت زنده بودن حتي يکي از فرزندان پدر بزرگ امکان دريافت سهم الارث نوه وجود ندارد درست است ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مشخص ننمودید 2 پسر قبل فوت پدربزرگ مرحوم شده اند یا بعداز فوت آثار مختلفی دارد . سوال خود را واضح مطرح فرمایید .