مشاوره حقوقی رایگان - فوق العاده ی ایثارگری

سلام
پدرمن کارگرشهرداری بوده والان بانشسته شده واز صندوق تامین اجتماعی مستمری دریافت میکند
ایشان کارت حضوردر جبهه داره ایا میتونه برای فوق العاده ی ایثارگری اقدام کنه وبه ایشان تعلق میگیره یانه
از چه سازمانی باید پیگیری بشه ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. جهت تبدیل وضعیت ایثارگران به کارگزینی محل خدمت خود مراجعه نماید . البته می بایست پرونده ایثارگری در بنیاد شهید داشته باشد .