مشاوره حقوقی رایگان - بیع ربوی

ضمن عقدبیع زمینم به ارزش 2میلیارد شرط شد اگرتاشش ماه نتوانم قسط اول پرداختی خریدارکه 300میلیون فی المجلس است رابعلاوه150میلیون برنگردانم خریدارمیتواندبا پرداخت 1700میلیون الباقی ثمن کل زمینم را مالک شود.من بادوماه تاخیر توانستم 300میلیونش را برگردانم. گفتم اگر150میلیونم میخادمبایعه نامه رابیاره فسخ کنیم قبول نمیکنه
1_ آیا این بیع ربوی نیست؟؟؟
شهودی هستند که می‌توانند صوری بودن وربابودن آنرا شهادت دهندازکسبه محل وآشنایان دوطرف اند.
2_دادخواست بطلان معامله بواسطه ربوی بودن بدهم چی میشه؟؟؟

پاسخ ها :

بیع ربوی