مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت مهریه

سلام عزیزان
خودرو بنده بابت مهریه از اداره ثبت توقیف شده و تنها دارایی بنده میباشد و از طرفی خودرو را قبل از توقیف به صورت قولنامه ای فروخته بودم ولی پلاک به نام بنده است و اکنون صاحب آن خودرو را از من میخواهد و میگوید یا خودش را بده یا پولش را و من پولی ندارم که به او بدهم و هیچ مالی ندارم که به عنوان تامین بدهم تا خودرو را ازاد کنند
سوال بنده از وکلای عزیز این است که ایا از طریق مستثنیات دین اقدام کنم بهتر است یا از طریق اعتراض ثالث اجرایی
خیلی ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خودرو جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و خریدار باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید و با ارایه مستندات و دلایل ادعای خود را اثبات نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خریدار خودرو می تواند با ارائه قولنامه دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد.
اگر دادگاه احراز کند معامله خودرو قبل توقیف انجام شده در این صورت حکم بر رفع توقیف از خودرو صادر خواهد شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اتومبیل جز مستثنیات نمی باشد . مدعی خرید اعتراض ثالث نماید . تشخیص با رئیس اداره ثبت می باشد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خریدار می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تنظیم کند و خودرو را با اثبات وقوع بیع از توقیف در بیاورد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خریدار باید اعتراض ثالث اجرایی کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید در مشاوره راه حل نهایی را بدست بیاریم تاریخ اسناد انتقال را باید مد نظر قرار دهیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خریدار میتواند اعتراض نماید و در صورتی که مدارک وجود داشته باشد رفع توقیف را بخواهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که خودرو از طریق قولنامه انتقال پیدا کرده است و در سیستم پلیس راهور هنوز شما مالک ماشین شناخته شده‌اید بایستی برای اینکه اعتراض ثالث اجرایی از سوی خریدار خودرو طرح شود صحت و سقم معامله انجام شده به اثبات برسد. از جهت مستثنیات دین نیز بایستی گفت به دلیل اینکه ماشین مورد اشاره وسیله امرار معاش شما نبوده است و به عبارت دیگر مثلا بعنوان تاکسی نبوده است در زمره مستثنیات دین قرار نخواهد گرفت و قابل توقیف از باب بدهی مالی مانند مهریه خواهد بود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد....