مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی زایمان

با سلام من مدرس حق التدریس دانشگاه آزاد بودم برام ماهی 10 روز بیمه رد میشد دهم شهریور زایمان کردم الان هفت ماه گذشته متوجه شدم می‌توانستم از حقوق و بیمه مرخصی زایمان استفاده کنم آیا میتوانم امروز برای مرخصی زایمان اقدام کنم؟ آیا نه ماه کامل به من اختصاص می یابد؟

پاسخ ها :

مطالبه حقوق مرخصی زایمان بیمه مرخصی زایمان حقوق مرخصی زایمان مرخصی زایمان