مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با سلام برای ملکی که قبلا خریده بودم طبق مبایعه نامه به داوری مراجعه و رای الزام ب تنظیم سند و .. را گرفتم .حالیه به اجراییات مراجعه کردم و چون مالک انجام نمیدهد لذا اجراییات بمن گفتند خودت انجام بده و سپس هزینه های اداره جات مربوطه قابل وصول از،مالک میباشد
سوالم این است من که به علت بیماری نمیتوانم کارهای اداری را انجام دهم آیا اگر وکیل بگیرم یا به شخصی بسپارم که کارهای اداری مرتبط را انجام دهد آیا این هزینه هم جزو هزینه های قابل وصول از،مالک میباشد ؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
درصورت طرح دعوی و مطالبه وجوه پرداختی بله امکانش هست.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر وکیل دادگستری اختیار کنید می توانید طبق آیین نامه تعرفه وکلا مبلغ پرداختی به وکیل را دریافت نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر این هزینه ها قابل مطالبه نیست.
هزینه وکیل صرفا در دادگاه و طبق تعرفه قابل مطالبه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حق الوکاله وکیل در صورت اقدام به طرح دعوی علیه فرد مقابل مطابق با تعرفه از او قابلیت دریافت را دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه وکیل مدنی بگیرید و کارهای شما را انجام دهد کارهای اداری را منوط به این این است که چگونه با وی توافق میکنید و ایا بر سر مبلغی با وی توافق کرده اید یا به صورت آبروی است باید شفاف توافق کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله هزینه وکیل طبق تعرفه قابل مطالبه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ جزء هزینه‌ها قرار خواهد گرفت و قابل وصول خواهد بود. بطور کلی هر گونه خسارات و هزینه‌ای که در این راه به شما وارد شده است را می‌توانید در نهایت مطالبه کنید و حتی یک ریال نبایستی در اصطلاح از جیب شما هزینه شود.