مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

با سلام وخسته نباشید 10درصد پول اول شرکت در مزایده چقدر طول میکشد برگردانده شود وقتی مزایده رو منتفی شده؟با تشکر فراوان

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بلافاصله پس از اتمام مزایده می بایست برگردانند. لیکن بسنگی به سازمانی دارد که مزایده انجام شده و مقررات آن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که مزایده برگزار کرده موضوع را پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا بلافاصله بعد از اتمام مزایده

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر منتفی شدن به علت های قاهره باشد وجه مسترد میگردد در غیر این صورت خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بلافاصله بعد از درخواست شما ، باید مسترد شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهام است. بهتر است برای دریافت پاسخ مناسب حقوقی و در خور، با رعایت قواعد نگارشی، سوال خود را شفاف‌تر و با تفصیل بیشتری بیان کنید.