مشاوره حقوقی رایگان - هک گوشی

یه نفر از خط من به یکی اس ام اس داده که از گوشیه من فرستاده نشده چجوری میشه این کارو بکنه کسی گوشیمم ایفونه
برای جلوگیری از اخاذی و اتفاقات دیگر چیکار باید بکنم ممکنه از همین روش به خودش اس ام اس بده و بنویسه من بهش یک میلیارد بدهکارم چجوری باید ثابت کنم هک شدم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شکایت به دادسرای جرائم رایانه ای انجام دهید و پلیس فتا مشخص خواهد نمود