مشاوره حقوقی رایگان - درباره تقسیم ارث

سلام و وقت بخیر
(با توجه به اینکه گواهی انحصار وراثت گرفته شده ) و ماترک فقط شامل دو ملک مسکونی است که وراث حاضر به فروش و تقسیم آن نیستند و من بدون مهر و موم تقسیم ماترک انجام شود
آیا برای فروش و تقسیم این دو ملک، قبل از تقسیم توسط دادگاه حتما باید پلمپ و مهر وموم شوند یا میتوان (بدون پلمپ کردن دادخواست داد و وراث را از طریق قانون راضی به فروش و تقسیم کرد؟
همچنین برای درخواست تقسیم ماترک آیا قبلش نیاز به پرداخت مالیات بر ارث هست یا بدون پرداخت آن هم تقسیم ماترک توسط دادگاه انجام می شود؟ در صورتی که نیاز به پرداخت مالیات بر ارث باشد در مراحل آخر دادگاه باید پرداخت کرد یا همان اوایل؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. رویه اکثر دادگاه ها برای تقسیم ترکه ، قبل آن تحریر ترکه را مطالله می نمایند . بهتر است ابتدا درخواست تحریر ترکه نمایید .