مشاوره حقوقی رایگان - داشتن اختلاف عدم انجام تعهدات در صورتیکه چک صادرو برگه شده و قراردادی ندارم

با درود و سلام / من یک چک 1 میلیون تومان در وجه حامل در ماه اسفند 97 به تاریخ 98/4/25 صادر کردم و به استاد گچ کار منزل خودم بابت تسویه حساب دستمزدش دادم. البته کار ایشان نقص داشت و به صورت شفاهی قول داده بود که تا قبل از سررسید چک بیاید و نواقص را برطرف کند. در طول این مدت بارها به صورت تلفنی و حضوری به ایشان مراجعه کردم و وی با وعده و وعید نیامد کارش را انجام بدهد. البته ایشان خودش رئیس اتحادیه صنف گچ کاران شهر ... میباشد. به هرحال من تا قبل از موعد سررسید چک صبر کردم و ایشان نیامدند لذا در تاریخ 98/4/11 برای ایشان اظهارنامه قضایی فرستادم که در صورت عدم انجام تعهدات از طریق بانک عامل و دستور قضایی تا برطرف کردن نواقص کارش چک را مسدود میکنم. لذا وی به اظهارنامه پاسخ ندادند و من هم چک را با حفظ موجودی با دستور محترم قضایی مسدود کردم. لذا آن شخص (گچ کار) چک را به شخص دیگری واگذار و آن نفر که دارنده چک بوده است چک را برگه نموده است. اکنون گواهی عدم پرداخت چک به نام آقای م.ف می باشد و قانونا آقای ف حق طرح دعوا داشته اند. ولی آقای س.م طرح دعوا نموده اند و با توجه به اظهارات بنده در شورای حل اختلاف ، شعبه 22 شورای حل اختلاف شهرستان من را محکوم به پرداخت مبلغ چک به اضافه خسارات تاخیر و هزینه دادرسی کرده است. لذا از شما مقام محترم خواهشمندم که من را راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط میتوانید اعتراض کنید و ادعاهای خود را طرح تا رسیدگی شود