مشاوره حقوقی رایگان - ترک زندگی

سلام چهارسال پیش برای عمل مادرم که تنها زندگی میکردن به تهران آمدم،مادرم چندماه پیش فوت کردن،همسرم از جایی که زندگی میکردیم رفته،فقط تلفنی باهاش ارتباط دارم،یکساله که کارپیداکردم،شوهرم درگیرمسائل مالی شده،آیا میتواند مانع کارکردنم شود،هیچ نشانی از محل زندگیش ندارم،خودش هم نمیگه کجاست،در این چهار سال یک ریال هزینه زندگی بهم نداد،چطور میتونم حق قانونیم رو بگیرم؟چیزی نمیگفتم بخاطر ترس از آزار و اذیتهاش

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید مهریه خود را مطالبه کنید ولی بابت نفقه باید تمکین می‌کردید