مشاوره حقوقی رایگان - ترک زندگی توسط زوج

سلام و خسته نباشید
شوهر بنده از تاریخ 19 تیر 97 بنده را ترک کرده و حاضر به زندگی نیست.‌ من شکایت ترک نفقه(حقوقی) از ایشان کردم و ایشون چون مسکنی برای بنده تهیه نکرده بودند دادگاه مجبور به تهیه مسکن به مبلغ ماهیانه 400 بابت مسکن و نفقه ماهیانه 450 کردند. ایشان نفقه بنده را پرداخت میکنند طبق حکم دادگاه اما ایشان از آن تاریخی که ذکر کردم به من مراجعه نکردند و تماس های من را جواب نمیدهند. من یک بار به ایشان مراجعه کردم و در حضور پلیس اجازه ندادند من وارد منزلشون بشم و صورتجلسه پلیس را دارم که من قصد سازش داشتم و ایشان نخواستند. در ضمن بارها اظهارنامه دادم که به زندگی برگردند.‌.. با توجه به این موارد من میتوانم دادخواست طلاق با عنوان ترک زندگی مشترک توسط زوج را بدهم؟؟ چون ایشان نفقه من را و هزینه اجاره مسکن پرداخت میکنند اما زندگی مشترک را ترک نمودند؟

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

درخواست طلاق بعلت عسر و حرج رو میتوانید مطرح نمایید که دادگاه در این مورد رسیدگی و حکم مقتضی صادر میکنه