مشاوره حقوقی رایگان - سند موتور سیکلت

بنده ی موتور قولنامه کردم چند سال پیش
مدل 94 سند سفید موتور هم دست موتور فروشه(مغازه دار)بنده از دست خریدم
الان میخوام بیفتم دنبال سند موتور میخوام ببینم از کجا و چه کار باید بکنم
اون بنده خدا ک به من موتور فروخت آدرس مغازه بهم داده اما نمیدونم هست یا
جمع کرده
الان باید چکار بکنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از راهور مرکز استان پیگیری کنید رویه در این زمینه متفاوت است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . اگر مبایعه نامه دارید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی وتحویل مبیع را علیه مالک اصلی و ایادی بعدی تقدیم دادگاه نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا مدل های قدیمی سند نمی‌خورند ولی باز هم برای اطمینان بیشتر به راهور مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست آدرس فروشنده را پیدا کنید و از ایشان وکالت بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای گرفتن سند موتور لازم است که مالکیتی که از قبل برای موتور وجود داشته است به منصه ظهور برسد و زمانی که این مالکیت به اثبات رسید و به دیگر سخن معلوم شد لازم است قراردادی که موجب ناقل قانونی شده است و شما را بعنوان مالک می‌شناسد بوجود آید. به همین لازم است که همکاری مالک قبل در این خصوص صورت گیرد تا برای موتور سند ایجاد شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
امکان طرح دعوا وجود دارد
قرارداد دارید یا خیر؟