مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام
یک پسر سه و نیم ساله دارم حضانتش رو محضری تا آخر عمر به همسرم که جدا شدم دادم آیا میتونم بعد از هفت سالگی پسرم رو برگردونم پیش خودم و حضانت محضری رو برگردونم و باطل کنم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایدبدانیم این حضانت رادرمقابل اخذیک امتیاز به همسرتان داده اید؟خیروالابلی.موفق باشید

پرسشگر :

خیلی ممنون هیچ امتیازی از ایشان نگرفته ام ازتون خیلی ممنونم ایشاله خدا خوشحالتون کنه

یک وکیل

اگر طی وکالت بلاعزل طلاق حضانت پسرتان را تا سن رشد به همسرتان سپرده باشید نمی توانید حضانت را به خود برگردانید

یک وکیل

در صورت اثبات بعضی از شرایط می توانید ابطال نمایید