مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خواهرزن بخاطر تهمت و افترا

پدرهمسرم6 ماه پیش خونریزی مغزی کردن بعد از ترخیص از بیمارستان اینجانب و همسرم از ایشان با سختی زیاد مراقبت کردیم از فرزندان دیگر درخواست کمک داشتیم ولی متاسفانه هر کدوم بنحوی سرباززدند و فقط تماشاچی بودن خواهر خانوم بنده در پی درخواست اینجانب و همسرم برای کمک در نگهداری طی چندین پیامک به من و همسرم با القابی مثل معتاد و بیکار و به همسرم تهمت دزدی و فروش ماشین شخصی پدر خانومم در حالیکه پر خانومم خودش در زمانیکه سلامت بود فروخته بودن و اینکه راحتتون نمی‌ ذاریم وظیفتونه نگهداری کنید و .... نتیجه زحمات من و همسرم این نبود و حالا با اینکه پدر و مادر خانومم چندین ماهه که تو خونه ما نگهداری میشن هیچ سراغی ازشون نگرفتن تصمیم گرفتم ازش شکایت کنم با چه عنوانی میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
صرفا به دلیل توهین و افترا میتوانید شکایت کیفری ثبت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهمت و توهین و فحاشی شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بابت توهین و افترا میتوانید شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما و خانمتون تحت عنوان ترک انفاق پدر ومادرشون ازشون شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر است تا بدین وسیله و گفتگوی متقابل بتوان به موضوع مطروحه اشراف کامل پیدا کرد تا راهکار مناسب حقوقی ارائه شود .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر فحاشی نموده وتهمت ناروا زده و مدارک و ادله کافی دارید،می توانید به اتهام توهین و تهمت ناروا شکایت نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان توهین ، افترا و ترک انفاق از ایشان شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله مبتوانید تحت عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکواییه‌ تهدید و توهین و افترا را مطرح نمایید و با ارائه دلایل و مستندات دعوا را اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان افترا و توهین قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود زیرا اصل بر برائت است.....