مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انباری در پارکینگ

با سلام
دو سال پیش همراه با دو تن از اقوام به صورت شراکتی زمینی خریدیم و یک منزل سه طبقه ساختیم و در آن ساکن شدیم. یکی از شرکا پیمانکار ساختمان هم بود و از ما دو نفر حق پیمانکاری خودش را هم دریافت کرد. برای تعیین منزل هر یک از شرکا قرعه کشی انجام شد. و سپس چون مجموعا پنج پارکینگ در طبقه همکف از سوی مهندسین شهرداری تائید شد برای تعیین تعداد پارکینگها هم قرعه کشی شد و به من و شریک سوم هر کدام دو پارکینگ تعلق گرفت (به ابعاد 10/8 در 4/6 متر) و به پیمانکار ساختمان تنها یک پارکینگ تعلق گرفت و ایشان ما به التفاوت پول یک و دو پارکینگ را هم از ما دریافت کردند.
با اتمام کار ساختمان، پیمانکار برگه ای را تنظیم کرد که به موجب آن در انتهای پارکینگ من و شریک سوم سه انباری برای هر سه شریک ساخته شود که یک متر و بیست سانتیمتر از پارکینگ را اشغال میکند و اعلام کرد تا این برگه را امضا نکنیم پایان کار ساختمان را از شهرداری نخواهد گرفت. من مخالفت کردم ولی با اصرار شریک سوم و همسرانمان مبنی بر فامیل بودن و ... نهایتا هر شش نفر (به عنوان سه شریک و سه شاهد) زیر برگه را امضا کردیم اما من در محل امضا نوشتم لازم است پیش از شروع به ساخت انباری وضعیت مالکیت آن مشخص شود و قرار شد در این مورد جلسه ای برگزار شود که هرگز برگزار نشد.
حالا و درحالی که سند هر سه طبقه آماده و تحویل شده و در آن ابعاد منازل و پارکینگها تعیین شده پیمانکار قصد ساخت انباری ها را دارد اما شریک سوم که به دلیل دیگری با ایشان دچار درگیری شده با این کار مخالفت میکند و مدعی است ساخت انباری با چنین ابعادی سبب میشود ایشان (و همین طور ما) دیگر دو پارکینگ کامل نداشته باشند. جناب پیمانکار دو خودرو دارند که خودرو بزرگ تر را در پارکینگ من (که یک خودرو دارم) پارک میکنند اما از دو شب پیش و با تشدید درگیری ها ایشان جای خودروها را عوض کرده و خودرو بزرگتر را درپارکینگ خودشان پارک میکنند که به دلیل موقعیت مکانی این پارکینگ باعث اختلال در رفت و آمد من و شریک سوم به داخل پارکینگ شده است.
باتوجه به این که من هم قلبا مایل ساخت پارکینگ نیستم آیا ممکن است با استناد به جمله ای که در هنگام امضای برگه نوشتم و نیز با استناد به این نکته که ساخت چنین انباری عملا باعث میشود ما دو پارکینگ کامل نداشته باشیم جلو کار ایشان را بگیریم؟ بخصوص که بر روی پشت بام و حتی داخل حیاط محلهای مناسبتری برای ساخت پارکینگ موجود است.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جهت مشاوره با وکلا سایت تماس بگیرید نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست