مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انباری در پارکینگ اختصاصی

این همسایه ما چند سالی هست داخل پارکینگ با ام دی اف ی اتاقک زده داخل سهم پارکینگ خودشه و ما سهم پارکینگ نداریم تا حدودی هم میشه گفت راه رفت امد انباریو تنگ تر کرده ایا اجازه شکایت دارم؟
ساختمون 8 واحدیم ک 4 واحد برای خودشه و من معترضم به این موضوع

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا به شهرداری مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تصرف در مشاعات باید با موافقت تمام مالکان باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. هرگونه تغییرکاربری در ساختمان می بایست با اجازه شهرداری باشد .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید مطابق نقشه جانمایی شهرداری باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی ختما در قسمت مشاع و غیر مشاع این حق را ندارند بنایی اخداث کنند

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

ازطریق شهرداری موضوع را پیگیری نمایید....

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که این اقدام در قسمت مربوط به مشاعات ساختمان بوده باشد بله می توانید اقدام نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر نسبت به رفت و آمد در راه انباری که از مشاعاته اقدام به تصرف قسمتی از این راه یامزاحمت از حق استفاده از انباری تان ایجاد کرده است می توانید با تامین دلیل و سپس دادخواست مربوطه اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ایشان از پارکینگ فقط جهت پارک وسایل نقلیه باید استفاده کند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر سبب ایجاد مزاحمت شده می توانید شکایت مزاحمت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین حقی ندارد و می توانید طرح دعوی کنید.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

بله قابل شکایت است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مورد موافقت تمام ساکنین واقع شود

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام شما در قسمت مشاعات ساختمان حق هر گونه شکایت نسبت به سد معبر در مشاعات ساختمان را دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ شما حق اعتراض دارید . با توجه به این که با این اقدام همسایه ، رفت و آمد برای شما دشوار تر شده است از لحاظ قانونی حق طرح دعوی خواهید داشت .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما می توانید اقدام به تنظیم شکوائیه نمایید. همچنین امکان تغییر کاربری می توانید از شهرداری پیگیری نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

شکایت مزاحمت و‌ ممانعت از حق مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بلخ اگر در مشاعلت باشد میتوانید ابتدا تامبن دلیل دهید و سپس دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بلهدقطعا حق شکایت مزاحمت و ممانعت از حق دارید چرا که قسمت پارکینگ هرچند اختصاصی است و در سند نیز این مورد ذکر شده است ولی باید این را در نظر بگیرید که حق استفاده ای بجز گذاشتن خودرو ندارد و این چنین نیست که چون پارکینگ اختصاصی است هر کاری دلش خواست کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
ساخت انباری در پارکینگ‌های اختصاصی ممنوع است بنابراین، در صورتی که همسایه شما بدون موافقت مالکان دیگر، در پارکینگ اختصاصی انباری ساخته باشد و آن را به عنوان اتاقک استفاده کند، می‌توانید به شرط داشتن مدارک و مستندات لازم، به مراجع قضایی و شهرداری شکایت کنید.