مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل دیپلم و پیش دانشگاهی توسط دانشگاه فرهنگیان

سلام من فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان هستم طبق تعهد محضری بعد فارغ التحصیلی با ید 2برابر خدمت در اموزش و پرورش کنم و الان دارم کار می کنم ومدرک لیسانسم تا پایان تعهد بماند ولی الان به دانشگاه فرهنگیان مراجعه کردم و مدرک دیپلم و پیش را بگیرم به من نمی دهند اصلا در تعهد هم نمی باشد کجا شکایت کنم

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

دلیلش را سوال و از کارشناسان آموزش و پرورش سوال کنید