مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه پرداخت نشده

سلام پس از یک سال و اندی و جلسات مختلف و رد نهایت حکم اجرائیات بیمه تامین اجتماعی و در نهایت تعیین خسارت بابت 4 ماه بیمه رد نشده در سالهای قبل کارفرما بابت پرداخت مبلغ تعیین شده از روش اعتراض استفاده کرده و پرداخت حق بیمه را به تاخیر می اندازد آیا من که در حال حاضر با پرداخت این 4 ماه بازنشسته میشوم تکلیفم چیست ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام باید منتظر حکم قطعی باشید تا امکان الزام کارفرما به واریز حق بیمه شما بوجود آید وگرنه فعلا حکم قابل اعتراض و بررسی مجدد است