مشاوره حقوقی رایگان - درمورد کارشناسی خط و اثر انگشت که یک برگه آ4 بوده است

سلام.ملک پدریم توسط برادرمان که کلاهبرداری بوده وگفته درسال 95 خریده ام وپولشو نقد پرداخت کردم درصورتی که اصلا پولی پرداخت ننموده است مدارکمو فرستادیم کارشناسی یک برگه آنکه از پدرمان اثر انگشت گرفته .کارشناسی یک نفره بود و گفت که ابن برگه جدید است ومال سال95 نیست واثر انگشت به دلیل جوهر زیاد قابل تشخیص نیست.حال ایشون تقاضای کارشناس سه نفره کرده امکانش هست که تو کارشناس سه نفره به نفع ایشون کارشناسی بشود یا رشوه بدهد به کارشناسان تا اون درمورد واسش برطرف کنن.

پاسخ ها :

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

اصولاً خیر
در صورت چنین اتفاقی تقاضای کارشناسی 5نفره بدهید و به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است ولی اگر کارشناس سه نفره ، جعلی بودن سند را تشخیص ندادند شما میتوانید اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی 5 نفره را نمایید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر، اما اگر به نفع شما نبود شما اعتراض کنید تا بره 5 نفره