مشاوره حقوقی رایگان - پلیس فتا

سلام خسته نباشید
خدمتون عرض کنم که بنده دانشگاه افسری نیرو هوایی ارتش قبول شدم بعد الان یه از خدا بی خبر رفته پلیس فتا حالا نمیدونم تماس گرفته باهاشون یا حضوری رفته بعد بهشون گفته من میخاستم عکساشو پخش کنم و اینا
من قبلا اون خانوم رو میشناختم ولی الان 2 ساله که بنده هیچ خبری از ایشون و خانواده اش ندارم.
از پلیس فتا به دوستم زنگ زدن گفتن اره یه همچین قضیه ای بوده و بزودی میایم سراغ دوستت (یعنی من)
و بعد دوباره بعدازظهر زنگ زدن بهش گفتن بره پلیس فتا اظهاراتشو بنویسه و فلان.

دوستم قرچک زندگی میکنه اون خانوم هم همینطور ولی من کرمانشاهم.

ما حرفاشونو باور نکردیم و گفتیم شاید یکی داره مزاحممون میشه ولی بعدش رفتم تو اینترنت شماره پلیس فتای قرچک رو پیدا کردم دیدم همون شماره اییه که با دوستم تماس گرفته!

اولا من واقعا هیچ کاری با اون خانوم نداشتم و ندارم هیچ خبریم 2 ساله ازش ندارم

دوما بنده میخام برم دانشگاه افسری چرا باید برای خودم سو سابقه درست کنم؟

من نمیدونم این خانوم چه قصد و غرضی داره ولی من امیدم به خداست و ادای حیثیت میکنم.

یه سوال داشتم، اگه ایشون به پلیس فتا مراجعه کردن چرا به خودم زنگ نزدن؟من خودم شخصا منتظر تماسشونم و اینکه چرا باید به دوستم زنگ بزنن؟

ببخشید خیلی طولانی شد. میشه لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم؟??❤میترسم خدایی نکرده پرونده کیفری واسم درست کنن نتونم دیگه استخدام بشم??

پاسخ ها :

پلیس فتا دانشگاه افسری