مشاوره حقوقی رایگان - فوق‌العاده اضافه کار عادی و تعطیل کاری و شبکاری آتشنشانی

با سلام بنده آتشنشان پیمانی کشوری هستم با 18 سال سابقه ،، شیفت کاریم 24 ما و 24 استراحت ، ایام تعطیل و جمعه هم مرتب سر کارم ،،،آیا اضافه کار عادی و تعطیل کاری و شبکاری به من تعلق میگیره ؟ ضمناً بیمه در صندوق تأمین اجتماعی پرداخت میکنم و آتشنشانی عملیاتی هستم و اداری نیستم ، کلا اداری نداریم فقط عملیاتی،،، خواهشمندم جوابمو بدید ، نمی‌دونم سوال حقیقی و حقوقی یعنی چه؟ متشکرم. بینهایت سپاسگزارم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

معمولا کارمند پیمانی که نمیشود تامین اجتماعی باشد