مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین تجاری

سلام
سال 96 بنده برای پدر مرحومم یه زمین تجاری به متراژ 324 متر به صورت اقساطی از یکی از پرسنل سازمان شهرک مارلیک خریداری کردم و مقرر شد پس از پرداخت اقساط سند ملک مذکور بنام پدر منتقل شه، متاسفانه پدر قبل از این تاریخ فوت شد ولی اقساط پرداخت شد، اما انتقال قطعی سند به دلیل انحصار وراثت به تعویق افتاده، و بعد از طی مراحل استعلام از مراجع ذیصلاح مشخص شد ملک فوق در حریم لوله نفت 8 اینچی ری رشت قرار دارد، سوال اینجانب اینگونه است من به چه عنوان می تونم اصل و سود پول پرداختی به این زمین و تورم مربوطه را مطالبه کنم؟
قیمت زمین در زمان خرید هر متری 15000000ریال و در زمان حاضر هر متری 70000000 ریال می باشد. متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

وراث باید طرح دعوی کنند تا رسیدگی شود .